Lasergamen

Locaties zijn afhankelijk van leeftijd, omdat de richtlijnen voor corona dit zo voorschrijven.

Laser gamen is de uitdagende en actieve manier om een feestje te geven. Op onze locaties is er veel ruimte om te duiken, rennen en schuilen. Op het Speelveld liggen talloze objecten klaar waar je dekking kunt zoeken en tactisch je tegenstander kunt flanken. Het doel van het spel is om de tegenstander uit te schakelen. Dit doe je samen met je team of alleen.

Lasergamen kun je bij ons doen op 2 verschillende locaties. Voor uw plezier hebben wij daarbij een herkenbaar thema gekozen en een ervaring die u nog nooit eerder ervaren hebt.

Tot snel

Over Ons

Wij zijn een nieuw bedrijf in Dalfsen. Wij geven iedereen de mogelijkheid om te lasergamen in onze omgeving op een innovatieve manier. Wij hopen in de loop van de jaren de mogelijkheid te krijgen om dit project uit te breiden.

De Doelstelling

Wij proberen een nieuwe onvergetelijke ervaring mee te brengen. Door nieuwe contacten en klanten krijgen wij de mogelijkheid om onze belevenis te verbeteren. Om zo extra waarde te geven aan onze klanten en elke keer een nieuwe ervaring.

Ons Beleid

Het beleid van ons is gebaseerd op het idee dat elke klant uniek is en alles anders beleefd. Wij proberen ook van onze klanten te leren en zijn benieuwd naar nieuwe ideëen. Hierdoor kunnen wij een speciale beleving aanbieden.